jedanklik.com poslovna tražilica

upišite pojam, npr. izrada web stranica

Što Vam nudimo?

  • Stranicu prilagođenu Vašim željama i potrebama
  • Statičnu web stranicu, CMS ili kombinaciju
  • Web shop
  • Besplatna on-site optimizacija Vaše stranice za tražilice
  • Profesionalne e-mail adrese
  • Stranicu prilagođenu mobilnim uređajima i svim računalima
  • Web hosting i domenu
  • Stručnu pomoć i savjetovanje
  • Najbolji omjer cijene i kvalitete

Kontaktirajte nas direktno

Mobitel: +385 (0)98 9010 160

E-mail: info@jedanklik.com


Preporučite nas

Tražilica Jedan klik proizvod je maštovitosti, stručnosti i iskustva ekipe iz koja djeluje pod zajedničkim nazivom E-start. Specijalizirali smo se za razvoj web aplikacija, izradu web stranica, internet marketing i razvoj desktop aplikacija. Tim čine mladi i stručni ljudi koji će Vašem projektu pristupiti predano i dati Vam najbolje moguće rješenje u skladu s Vašim željama i mogućnostima. Odabirom nas kao Vašeg partnera možete očekivati profesionalnu suradnju i najmodernije tehnologije kako bi Vaša stranica bila u skladu sa najmodernijim standardima i zahtjevima.

Grafički dizajn

Svaka web stranica je posebna pa tako i Vaša. Ono što nas razlikuje od drugih je jedinstveni web design svake stranice koju napravimo, u suradnji sa profesionalnim dizajnerima čije ideje postaju naš proizvod. Za Vašu tvrtku nudimo i dizajn loga ako ga još nemate te razvoj kompletnog web identiteta. Osigurajte svoje mjesto na internetu, budite posebni i razlikujte se od konkurencije i napredovat ćete!

Kontaktirajte nas

Responsive dizajn

Veliki napredak i razvoj tehnologije u zadnjih nekoliko godina postavio je novi izazov pred web dizajnere. Stranice moraju biti rađene na način da se bez problema učitavaju na svim uređajima koji im mogu pristupiti - od stolnih i prijenosnih računala do tablet računala i pametnih telefona.

Svaka naša stranica optimizirana je i prilagođena radu na svim modernim uređajima i možete biti sigurni da će jednako dobro i pouzdano raditi kao i na računalu.

Kontaktirajte nas

Statičke web stranice

Ako tražite jednostavnu web stranicu kojoj je cilj samo predstaviti Vašu tvrtku onda imamo rješenje za Vas. Statičke stranice sastoje se od jednostavnih web stranica koje niste u mogućnosti mijenjati vlastoručno. Jednostavne web stranice podrazumijevaju manji opseg posla kod programiranja, dok zadržavaju visoku kvalitetu i moderan dizajn, u kombinaciji sa vizualnom privlačnošću.

Ovo je najjeftinije rješenje, s ograničenim dosegom. Ovakve stranice jesu jeftinije, no nedostaje im mogućnost uređivanja sadržaja i obično lošije rangiraju na tražilicama. Odlikuje ih znatno niža cijena izrade i neznatni troškovi pogona i održavanja.

Kontaktirajte nas

CMS - samostalno upravljajte sadržajem!

CMS, odnosno Content Management System sustav je koji Vam daje apsolutnu slobodu upravljanja Vašom stranicom, odnosno sadržajem na istoj. CMS sustav rađen je prema Vašim željama i na hrvatskom je jeziku. CMS sustavi imaju više mogućnosti vezanih uz optimizaciju za tražilice, bolje rangiraju na tražilicama i ostvaruju veći promet.

CMS sustav omogućava Vam stvaranje i brisanje podstranica, upload slika, stvaranje i brisanje fotogalerija, mijenjanje sadržaja na pojedinim stranicama te kreiranje novosti i objava koje se prikazuju na Vašoj stranici.

Ovo rješenje preporučamo za tvrtke koje žele raditi ozbiljnu web promociju, osigurati i zadržati visoku poziciju na rezultatima pretraživanja te ostvariti veliku posjećenost svojim web stranicama. Idealno rješenje za tvrtke koje se bave prodajom i uslugama.

Kontaktirajte nas

Web shop

Na raspolaganju Vam je i naša usluga izrade web shopa. Web shop radi se kao CMS sustav i daje Vam potpunu slobodu dodavanja i uređivanja artikala, dodijeljivanja šifri svakom artiklu, kao i fotografije ili fotogalerije, raspoloživost, dobavljivost, troškove dostave i eventualni popust.

Također uređujete načine naplate i isporuke robe. Svaka kreirana narudžba šalje se na e-mail Vašeg kupca kao predračun, a plaćanje se vrši na način na koji kupcu to odgovara - internet bankarstvom ili uplatnicom ili putem alata za kartičnu naplatu preko interneta. Također, svaka narudžba dostavlja se na Vašu e-mail adresu, kao i podaci o kupcu i načinu plaćanja kako bi znali je li narudžba plaćena ili će se tek platiti.

Kontaktirajte nas

Kontakt forma

Kontakt obrazac, odnosno kontakt forma sastavni je dio svake web stranice. Na ovaj način pružate Vašim posjetiteljima mogućnost da Vas izravno kontaktiraju sa Vaših web stranica. Svaki upit se obrađuje i proslijeđuje na Vašu e-mail adresu.

Svaki kontakt obrazac sadrži filter koji Vas osigurava od neželjene pošte i slučajnog slanja e-mailova.

Također, u Vaše web stranice integriramo Google Maps aplikaciju koja će posjetiteljima jasnije predočiti Vašu točnu lokaciju.

Kontaktirajte nas

Fotogalerija

Svaka inačica u našoj ponudi obuhvaća i izradu fotogalerije. CMS sustav nema ograničenja što se fotogalerija tiče, dok kod statičnih web stranica ste ograničeni brojem fotogalerija. U cijenu izrade statične web stranice uključene su do četiri fotogalerije, a svaka iznad se naplaćuje dodatno.

Fotogalerije su vrlo dobar način za vizualno predočavanje Vaših uspjeha, Vaših radova ili referenci. U konačnici, fotogalerije sadrže sve što Vi želite, no preporučamo ih kako bi Vašim korisnicima prikazali širu sliku i obujam Vaših radova.

Kontaktirajte nas

SEO - optimizacija za tražilice

I najatraktivnija web stranica nema svrhu ako ne ostvaruje promet, odnosno ako nema posjetitelja koji će ju vidjeti. Svaki paket koji zakupite kod nas ima uključeni osnovni paket optimizacije za tražilice, tzv. on-site optimizaciju. Svrha ove optimizacije je potpuno prilagoditi sadržaj Vaših web stranica pretraživačima poput Googlea i Yahooa kako bi što bolje rangirala za definirane ključne riječi.

U ponudi Vam je i off-site optimizacija kojoj je cilj osigurati jedno od prvih mjesta na rezultatima pretraživanja na vodećim svjetskim tražilicama.

Off site optimizacija dugotrajniji je proces, no jednom kad zagospodarite tražilicama za željene ključne riječi Vaš trošak je minimalan i ne morate ulagati daljnji novac na troškove oglašavanja.

Pravila optimizacije kontinuirano se mijenjaju. Tu je stoga naš stručni tim koji će pratiti trendove i promjene i odraditi izmjene kako bi Vaša stranica i dalje dominirala tražilicama.

Kontaktirajte nas

Google mjesta (Google Places)

Svaki paket podrazumijeva i dodavanje Vaše tvrtke na servis Google mjesta. Google mjesta alat je koji Vam pruža još jedan način da Vas potencijalni klijenti pronađu, a korisnicima pruža još jedan način da se informiraju o Vama. Na primjer, ako ste locirani u Karlovcu i netko iz Vaše blizine pretražuje Google za uslugama ili proizvodima koje Vi nudite tada se njima, zajedno s rezultatima pretraživanja, otvara i karta s tvrtkama koje su u njihovoj blizini i koje nude to što oni traže. Ako imate npr. optiku i prodajete naočale tada možete ciljati sve potencijalne lokalne klijente u Vašoj blizini koji će pretraživati pojmove vezane uz Vašu ponudu.

Kontaktirajte nas

Profesionalne e-mail adrese

Dakako, svaki paket uključuje i određen broj e-mail adresa.

E-mail adrese oblika naziv@vasa-tvrtka.hr dignut će Vašu poslovnu komunikaciju na viši nivo i znatno pridonijeti imidžu Vaše tvrtke.

Nove e-mail adrese koristite kao što se koristili postojeće. Moguće ih je konfigurirati i pristupati im putem e-mail klijenata poput Microsoft Outlooka, Mozilla ThunderBirda i slično, putem webmail sučelja ili možete odabrati da se proslijeđuju na Vašu postojeću e-mail adresu. Sve poruke se provjeravaju od strane antivirusnog i antispam alata kako bi Vam pružili maksimalnu sigurnost.

Kontaktirajte nas

Besplatni web hosting

Svaka web stranica mora biti negdje i smještena. To je uloga web hostinga. Zakupom web hostinga Vi zakupljujete fizički prostor na tvrdom disku na nekom računalu (poslužitelju), trajno spojenom na Internet vezom visoke kvalitete i brzine. Takva računala dostupna su preko 99,9% vremena godišnje kako bi osigurala trajnu dostupnost Vaših stranica svim zainteresiranim posjetiteljima. Također, kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i pouzdanost radi se svakodnevni backup podataka i smješteni su u halama u kontroliranim uvjetima.

Cijene naših hosting usluga kreću se već od 200,00 kuna godišnje, no svim našim korisnicima poklanjamo besplatni web hosting prvih godinu dana.

Izrada web stranica E-start

Jedan klik je poslovna tražilica namijenjena svima!

Ako niste veliki poduzetnik oglašavanje na Internetu i poslovnim tražilicama često je opcija koju će većina preskočiti prije nego prihvatiti. Iz toga je nastala ideja poslovne tražilice jedan klik - biti dostupni svima! Svi zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu se besplatno registrirati...

Nastavi čitati...

Jedan klik je poslovna tražilica/imenik čiji je cilj omogućiti svima dijeljenje informacija o svojoj djelatnosti i svojim proizvodima i uslugama. Kroz Jedan klik proširite vijest o Vašoj ponudi i budite dostupni!

Osnovno članstvo je besplatno - smatramo da svatko ima pravo predstaviti se široj publici na...

Nastavi čitati...

Porter LD d.o.o.
Gruška ulica 6, Zagreb

Jureša - usluge j.d.o.o.
Zvonimira Ljevakovića 2, Zagreb

DEVČIĆ USLUGE d.o.o.
Ozaljska 150, Zagreb

M.B. SEMINAR d.o.o.
Folnegovićeva 6d, Zagreb

Salon Coco
Ivanićeva 19, Zagreb

OPG Branko Šimičić
1 osječki zavoj 2, -

MA-DI
Kuće, Braće Radića 70 , Velika Gorica

MOJA POVRŠINA D.O.O.
Oranice 18, Zagreb

Auto taxi obrt "ERICA"
Fojbon 40, Pula-Pola

Mala Lara d.o.o. za završne građevinske radove
Ulica Michiele Sanmichielija 8, Zadar

Struja Sisak d.o.o.
Tina Ujevića 16, Sisak

Staklo Flex d.o.o.
Kačićeva 2a, Zagreb

Znanje d.o.o.
Ulica Ljudevita Gaja 1, Zagreb

Smix Design j.d.o.o.
Koprivnička ulica 52, Zagreb

DAMIANUS
N. Božidarevića 13/1, Zagreb

Frigolux d.o.o.
Tometići 20, Kastav

Euripus d.o.o.
Molizantskih Hrvata 9, Makarska

BrutalnoBaš j.d.o.o.
Kvaternikova 29c, Zagreb

Mundus Hortus
Ilica 406, Zagreb

Project Amber d.o.o.
Šmidhenova 18, Samobor

AZ MONT d.o.o.
Daruvarska 144, Bjelovar

Dorica j.d.o.o.
Ivana Gundulića 1A, Sveti Ivan Zelina

e-prevoditelj
S. Radića , 31417 Piškorevci, Đakovo

FCR MEDIA ONLINE d.o.o.
Črnomerec 3, Zagreb

TvojAgent DOO
Zagrebacka 8, Zagreb

Euro Fenstertechnik d.o.o
Bože Gumpca 34, Pula-Pola

Inferi dizajn
remetinecki gaj 10 d, Zagreb

AURA MOJRE
Bernarda Vukasa 41, Zagreb

Inda Expert d.o.o.
Trg dr Franje Tuđmana 7, Zaprešić

Minecraft d.o.o
Dragutina Domjanića 5, Zagreb

Quantum Engineering d.o.o.
Ivana Šibla 9, Zagreb

Kadrovi.hr
II Vrbik 3, Zagreb

RATKO obrt za prijevoz tereta
Obala maršala Tita 15, Mali Lošinj

DEKOR EXPERT
Marticeva 67, Zagreb

Infinity Design j.d.o.o.
Velebitska 7, Pag

DreamVR
Goranska 7, Čavle

TECHNO-CON
BREZJE 48, 40311 SVETI JURAJ NA BREGU, Čakovec

HOTEL ADMIRAL
BANA JOSIPA JELAČIĆA 6, Vinkovci

Cheap TV, Mobil, Laptop
Ivana 6B, Bjelovar

obrt BECRO
Dominikanska 4, Trogir

GZR EKONOMIK GRADNJA
Jurija Rakitina bb, Zagreb

Marko, obrt za ugostiteljstvo
Oštarski Stanovi 130a, Rakovica

PuH
Zbandaj 34/A, Poreč-Parenzo

Foto Digifil
Ivekovićeve stube 9, -

Poliklinika Kvaternik
Šubićeva ulica 27, Zagreb

Wedding Resort Corberon
Mačkovec, Brdovec

Hortus Dei
Vladimira Ruzdjaka 9, Zagreb

Stopi d.o.o.
Jačkovinski klanac 8 , Zagreb

Luxor Usluge
Balotin prilaz 3, Utrine, Zagreb

MGM studio Novel d.o.o.
Gruška 20, Zagreb

Hidraulika Drvošped d.o.o.
Jelaši 37c, Karlovac

Odvjetnik Mišo Živaljić
Dračevac 4D/III, Split

Restoran Citadela
Šandora Petefija 39, Vardarac

ŽEPINA KOP
Jagodnja donja 67, Biograd na Moru

herc & herc
ilica 264, Zagreb

Betim d.o.o.
Nikole Šubića Zrinskog 26, Slatina

HEDERA d.o.o.
Put javora 1, Mačkovec, Čakovec

Gradnja UGH doo ZADAR
Put Bokanjac, Zadar

DETA-AREA d.o.o.
43.istarske divizije bb, Matulji

Calypso Design
Horvatova, Velika Gorica

MAJCEN RAČUNOVODSTVO j.d.o.o.
Vl.Nazora 19, Sveti Ivan Zelina

LUGI
Bosanska, Sarajevo

EURO FIDELIS
HBZ 30, Velika Gorica

ELEKTROMEHANIKA
Popovici 5, Gruda, Konavle

TAVROH USLUGE j.d.o.o.
Mrkšina ulica 37, Zagreb

Obrt Florens
Budvanska 7, Zagreb

KREDIIT i POZAJMIICE
Potobello Ulica, Zagreb

Fortes Plus d.o.o.
M.Kiepacha 27, Križevci

Triprabbits j.d.o.o.
Bračka 25, Osijek

Bova - Agencija Za Promet Nekretninama
Obala kneza Domagoja 13, Zadar

KENOTRON d.o.o.
Ruđera Boškovića 12, Split

KLIMA UREĐAJI D.O.O.
Vrh Martinšćice 79, Kostrena

Lovka jdoo
I.Gudulica 43, Daruvar

Obrt za čuvanje djece PIPI DUGA ČARAPA
Hrvatskih branitelja, Sveta Nedelja

Odvjetnik Andrija Lalić
Trg pobjede 17, Slavonski Brod

Spot on CV
Ulica kneza Mislava 11, Zagreb

Mission Tasking
Posedarska 32s, Zagreb

Uokvirenje slika
Draškovićeva 4, Zagreb

Catering Fluvius
Štefanovec 78, Zagreb

Klima koncept d.o.o.
Ruđera Boškovića 13, Split

Speak
Viškovov 124C, Viškovo

Tatjana j.d.o.o.
A.M.Relkovića 6, Zadar

Verano jdoo
K.A.Stepinca 118, Trogir

Flana d.o.o.
Flanatička 37, Pula-Pola

Geting d.o.o.
Benussijeva 15, Pula-Pola

Host
Dravska 54, Trnovec Bartolovečki

GOODMOVE
SLAVETIČKA 6, Zagreb

Građevinska limarija Duvnjak
Rušani 8, Virovitica

Eurofidelis d.o.o.
Novska 8, Zagreb

SEGMENT D.O.O.
Zagrebačka 20, Osijek

intelektualne -pravne usluge
Ul .Marije Radić 14, Zagreb

IBRA-KRIŠTOFIĆ doo
Rade končara 67, Mursko Središće

FRIGO KVARNER j.d.o.o.
Frankopanska 37 a, Crikvenica

Faktor znanja d.o.o.
Stjepana Fabeka 4a, Zaprešić

Todebo doo
Rumski Drum 79, -

Linguance
Hamdije Kreševljakovića 18, -

VOLARIĆ D.O.O.
Viškovo 98, Viškovo

SOS,obrt za čišćenje i održavanje
Viganj 194,20267 Kučište, Orebić

EX-MALL d.o.o.
Podvršje 6, Zagreb

FENIKS KERAMIKA j.d.o.o.
vrapcanska ulica 2b, Zagreb

Periska AB d.o.o
Josipa Bedekovića 12, Zagreb

Vrtlarstvo Labora
Suhodol Zelinski 10, Sveti Ivan Zelina

T.A.B.j.d.o.o.
Kupreška 98, Split

M.J. Aktiva d.o.o.
Vrlička 24, Zagreb

Telekom Zona
Srapceva 5, Zagreb

Artis Animi
Avenija Dubrovnik 15, Zagreb

Inoprem d.o.o.
Zagrebačka 49b, Zagreb

Koprivila
Samoborska cesta 214, Samobor

KK SOFT
Augusta Šenoe 16, Zagreb

Pavišić Usluge d.o.o.
Omladinska 16, Bešlinec, Kloštar Ivanić

mauricius-bh doo
BULEVAR VII KORPUSA, SANSKI MOST

GLAMOUR D&Đ
Matice Hrvatske 4, Čakovec

Obiteljski dom MARIVA
Lovačka 26, Novska

Nano Protect
GROFOVA RIGO 4, Novigrad-Cittanova

AUTOPRAONICA A&J
Rudolfa Ivankovića 37, Zagreb

Kozmetički salon Glamur
Podsusedska aleja 14, Zagreb

Studio TechnicArt j.d.o.o.
Savska ulica 40, Zaprešić

GAUS Group
Koste Abraševića 1A, Zagreb

Međimurska hidrogradnja d.o.o.
Radnička 1b, Savska Ves, Čakovec

SUPER IDEJE
MILOVANA KOVAČEVIĆA 1, ZAGREB, Zagreb

Sesvete - sudski tumač za njemački
Trg Lovre Matačića 6, Sesvete, Zagreb

Salon "Dijamant"
Ograde 10, Zagreb

INdoor stolarija
Širokobriška 50, Zagreb

SKY PARTS AUTODIJELOVI j.d.o.o.
Gornje Padine 8, Zagreb

Tvornica istraživanja
Vitezićeva 20, Zagreb

Selen d.o.o.
Ulica grada Vukovara 271, Zagreb

MAK NEKRETNINE
KANALSKA 8, Zagreb

BEZBOLI centar za kralježnicu
Cenkovečka 12, Zagreb

Titan Solutions j.d.o.o.
Zelena ulica 4, Jastrebarsko

Etui d.o.o.
Durmitorska 7, -

Vodoservis Rančić
Lovretska 13, Split

Aquatic-Design j.d.o.o.
Palijaši 16, Zagreb

ROTO-SISAK D.O.O
NIKOLE ŠIPUŠA 17, Sisak

Marie d.o.o.
Moslavačka 13, Osijek

GRAFO HORVATIĆ
A. Mihanovića 15, 10434 Strmec Samoborski, Samobor

Bijeli Hibiscus
Ludbreška 2, Zagreb

aton usluge
draskovićeva 11, Zagreb

Udruga Jockey klub Hrvatske
Karlovačka cesta 80k, Zagreb

Kleomens d.o.o.
Antuna Štrbana 14, Zagreb

HITNE INTERVENCIJE J.D.O.O.
ivana gorana kovačića 10, Biograd na Moru

Sudski tumač za njemački jezik Sesvete Dubrava
Aleja Antuna Augistinčića 18, Zagreb

Limik Prom d.o.o.
Ivančići 28, Gorica Svetojanska, Jastrebarsko

DERATIZACIJA-DEZINSEKCIJA ŠVAJGER
SAVSKA CESTA 108, Zagreb

Kontrol test d.o.o.
Stožernog brigadira Ante Šaškora 2, Split

Studio Beauty Ozone
Muntriljska 1, Pazin

Sudski tumač za njemački jezik Dubrava
Aleja Antuna Augustinčića 18, Zagreb

SFI
ul.111 br.22, Zagreb

Allegri Plus d.o.o.
Ivana Filipovića 4, Rijeka

SFI
Doboj, Baška

Tim za posebna događanja d.o.o. / Special Events Team ltd
2. Radnički put 66, 10000 Zagreb, Zagreb

Hrvatska gospodarska komora
Rooseveltov trg 2, Zagreb

BUOVAC-iskop zemlje
Ivana Gorana Kovacica 20, Biograd na Moru

DRNDE d.o.o.
Rogovići 82c, Pazin

LIKA NEKRETNINE d.o.o.
Kralja Zvonimira 65, Otočac

Tehno Agram d.o.o.
Slavonska avenija 3, Zagreb

TDA BROD d.o.o.
Dr. Mile Budaka 1, Slavonski Brod

Ksenija Jurinec - DIZAJN STUDIO
Baruna Trenka 5, Zagreb

BIONDI d.o.o.
Vodnjanska 13, Zagreb

Tvornica klikova
Zeleni dol 3, Zagreb

Kreativni odjel d.o.o.
Medulićeva 3, Rijeka

Nitor Grupa d.o.o.
Ulica Nikole Tesle 12/2, Zagreb

ISKRA-S d.o.o.
Bagrema 8, Zagreb

Sudski tumač za njemački jezik
Novi Zagreb i Maksimir, Zagreb

Sobe / Rooms / Travica
Dr.Franje Tuđmana 18, Skradin

Final Forma d.o.o
ul fra Andrije Kačića Miošića br 7, Zagreb

Opto d.o.o.
Vlaška 17 / 1, Zagreb

Lior d.o.o.
Dr. Mile Budaka 1, Slavonski Brod

Vrijeme Za Klimu
Talani Čučerski 25, Zagreb

Škvorc informatika j.d.o.o.
Dr. Luje Naletilića 23P, Zagreb

HalPet d.o.o.
Iločka 1, Zagreb

Mambo usluzno trgovački obrt
Vukovićeva 3, Zagreb

Nikolak usluge j.d.o.o frizerski salon
majstora radonje 12 srednjaci, Zagreb

TRGOVINA HANŽEK d.o.o.
Strmečkog put 15, Zagreb

HEMAK-ing
Anina 27, Zagreb

AGD d.o.o.
Celovška 122, Ljubljana

Moj Kvadrat d.o.o.
Horvačanska 31D, Zagreb

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12, Zagreb

Popsi Dizajn j.d.o.o.
Stjepana Gradića 13, Zagreb

Cronique - Croatian Unique proizvodi
Savski gaj IV. put 10, Zagreb

PRODELMI USLUGE JDOO
JARUŠČICA 5, Zagreb

DRUGI DOM - GAJ
JEZERSKA 24A, Zagreb

DC-MONT
IVEKOVIĆEVA 4, Zagreb

Novi Autodijelovi j.d.o.o.
Ježdovečka 112c, Ježdovec, Zagreb

Frizerski salon Larisa
Vinogradska 17a, Zagreb

SCATEO d.o.o.
Branimirova 7, Zagreb

Oversail d.o.o.
Antuna Barca 10C, Rijeka

Bambino dućan dječje opreme
www.bambinoshop.hr, Zagreb

Reset IT d.o.o.
Pivovarska 8, Karlovac

EL-RAD, elektromehaničarski obrt
Tomašići 14, Generalski Stol, Duga Resa

ODVJETNIK NEVIO SVILAR
Vlaška 64, Zagreb

Ivanić usluge j.d.o.o.
Ištvanićeva 7, Zagreb

ARHITEKTURA DRVAR j.d.o.o.
JARNOVIĆEVA 17G, Zagreb

Franko čišćenje d.o.o
Vladimira Varićaka 15, Zagreb

Cerium d.o.o.
Cankareva 13/1, Zagreb

Minimalni tehnički uvjeti
Avenija Većeslava Holjevca 40, Zagreb

UniMedic Centar
Ilica 506, Zagreb

Energetski pregled velikih poduzeća
Energetski pregled velikog poduzeća obuhvaća analizu energetskih svojstava građevina i analizu svih sustava velikog poduzeća...
Metalčeva 3, Zagreb

V-Ivo čišćenje
V-Ivo čišćenje je servis koji nudi usluge profesionalnog održavanja i čišćenja svih vrsta prostora i površina.
Zagreb, Zagreb

SERVOPLIN vl. Tihomir Mihalić
Instalacije plina,servisi bojlera,izrada grijanj,prodaja plinskih bojlera i izdavanje atesta za Minimalno Tehničke Uvijete
Breza 36 b, Zagreb

Vođenje zaštite na radu Zagreb
Vođenje zaštite na radu uz program Evidpro jednostavno je i lako. Evidpro vodi računa o obvezama, rokovima i troškovima...
Zagreb, Zagreb

Salon za šišanje i uređivanje pasa Martinino carstvo
Martinino carstvo salon je za uređivanje, šišanje, kupanje, higijenu i uljepšavanje Vaših najdražih kućnih ljubimaca.
Vitezićeva 46, Zagreb

Intermoto-Zagreb d.o.o.
Restauracija automobila, prodaja oldtimera, vučna služba i prijevoz, uvoz automobila iz USA, California, posredovanje pri uvozu i transportu
Gospodska 5, Zagreb

Sukošan apartmani
Apartman se nalazi u Sukošanu preko puta marine Dalmacija, 10 minuta od Zadra i 15 minuta od Biograda.
Franje Tuđmana 79, Sukošan

Sukošan soba
Soba u Sukošanu preko puta marine Dalmacija, novouređena, s vlastitom kupaonicom, TV i terasom.
Franje Tuđmana, Sukošan

Iva knjigovodstvo

Bledska 11, Zagreb

LUXOR informatički poslovi
Održavanje računala
Zrinski-Frankopanska 22, Jastrebarsko

Vilson
Izrada poslovnih aplikacija i programskih rješenja
Radnička cesta 14, Jastrebarsko

Optika Križan
Optika Križan tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom u izradi dioptrijskih naočala i okvira. Provjerite našu ponudu i naše cijene.
Ilica 174, Zagreb

SIP Elektrotehnika d.o.o.
Električarske i elektroinstalaterske usluge na području Zagreba i Hrvatske.
Pavla Papića 5, Zagreb

Energetski certifikati i energetsko certificiranje
Saznajte sve o energetskim certifikatima i certificiranju - donosimo novosti, propise, obveze, cijene, vijesti o natječajima...
Metalčeva 3, Zagreb

Zaštita na radu
zastitanaradu.com.hr portal je namijenjen donošenju novosti iz zaštite na radu - pratimo zakonske promjene za Vas.
Metalčeva 3, Zagreb

Evidpro
Evidpro je specijalizirano softversko rješenje koje Vam olakšava praćenje zakonskih obveza iz područja zaštite na radu,...
Metalčeva 3, Zagreb

E-start - Nova vizija poslovanja
Pružamo stručne usluge izrade web stranica, web shopa i web aplikacija, servisiranja i održavanja računala za poslovne...
Metalčeva 3, Zagreb