Zarada kod kuće, honorarni posao
Online zarada na internetu - kako zaraditi kod kuće, honorarni posao
 
 
 

 

GLAVNA STRANICA

Preporučeni programi:

ClixSense
NeoBux
Epinions.com

Za webmastere:

Razmjena linkova
Fortumo - zarada SMS-om
Studio4Web
Google AdSense


Linkmarket exchange

sitemap

   

<--Natrag

Zaradite na e-Bayu

Zaradite na e-Bayu

Postoji puno novca koji možete zaraditi kao prodavatelj na eBay-u. Tisuće i tisuće stvari se prodaju svaki dan što je rezultiralo s puno prihoda za puno prodavača. I još uvijek ima mjesta za vas ako želite biti dio onih koji su uključeni - želite li zaraditi nešto novca sa skraćenim radnim vremenom ili postaviti cijeli novi posao puno radno vrijeme sa strane.Kako započeti?

Da biste započeli zarađivati novac na eBay-u vrlo je jednostavno. Nakon što ste se prijavili za Vaš besplatni korisnički račun, najbolji način da dobijete osjećaj za ono što se prodaje je da na aukciji stavite neke od vaših osobnih stvari koje više ne želite. Ako planirate preprodavati stvari onda je ovo najbolje mjesto i način za stjecanje nekog osnovnog iskustva.
Morate se odlučiti kakvu vrstu poslovnog carstva ćete postaviti. Naravno, možete prodavati nešto vam se sviđa, ali ako želite napraviti ime za sebe najbolji način da postanete poznat prodavač putem prodaje određene vrste proizvoda. Sada to ne znači vaš proizvod treba imati ili biti samo za jedno područje primjene, dapače to može biti prilično široko područje. Morate odabrati popularan proizvod te je preporučljivo prije provesti dodatno istraživanje koristeći eBay - napredno pretraživanje kako biste saznali što se prodaje i za koliko.

Dakle, recimo da želite prodavati računalne igre. Postoje stotine igara koje možete kupiti i prodati ovdje, ali ako ne znate one koji će se prodati možete izgubiti puno novaca kod kupnje krivih igrica. Pretraživanjem e-bay oglasa možete vidjeti koje igre se dobro prodaju - one će proizvesti najbolji profit za vas.

Treba spomenuti da postoje dva glavna izvora za nabavu - veleprodaja i dropshippers. Oba imaju svoje prednosti i mane, to samo ovisi o tome koji vam je osobno draži.
Dropshippers će držati sve zalihe za vas, tako da ćete samo platiti za neku stavku nakon što ste primili uplatu od kupca. Ako se odlučite ići s jednim ili više veletrgovaca morat ćete imati smještaj za kupljene artikle, a novac za kupovinu unaprijed. To dolazi s više rizika za vas mogli jer biste mogli kupiti stvari koje ne kasnije možete prodati.
Dakle, pitanje je gdje naći dobavljača. Ako imate određeni proizvod na umu koji želite prodati, jednostavan čin gledanja na pakiranju može često otkriti ime dobavljača. Nakon toga možete provjeriti web stranice da vidite što drugi rade. Drugi način je da traži za ono što želite na Googleu. To zvuči naoko jednostavno i zapravo mnogi ljudi ne misle to. To može biti gubitak vremena, ali je moguće pronaći nekoliko izvrsnih veletrgovaca s ovom metodom. S vremenom ćete ići s jednim od veletrgovaca u nabavu svojih zaliha koje će rasti, kao i vaši prihodi.

Powerseller simbol je vrlo cijenjen među ozbiljnim eBay prodavačima, a tu su i pet razina težine. Prvi je bronca i do toga je puno lakše doći do nego što možda mislite. Možete postaviti cilj za sebe da budete Powerseller; onda morate naći način da izgradite svoj asortiman proizvoda i postupno povećati prodaju. Mnogi prodavači imaju svoje trgovine na eBayu, ali to nije potrebno kada se prvi put registrirate dok ste još početnik. U stvari, bolje je pričekati dok imate dobar raspon zaliha prije otvaranja trgovine, budući da može izgledati prilično prazna ako imate samo nekoliko predmeta. Konačna stvar o kojoj valja razmišljati je cijena stavke koje se prodaje. Stoji da je ako prodate sto različitih proizvoda u $ 5 do $ 10 nećete napraviti isti promet kao što bi napravila prodaja stotina proizvoda u rasponu od $ 50 do $ 100. Ali s druge strane, jeftinije proizvode ćete brže prodati.

Zapamite, ebay će vam uzeti dosta vremena. Ali se može isplatiti!

Registrirajte se ovdje

 

- RAZMJENA LINKOVA -

 

 

Programi za zaradu:

Neobux - zarada klikanjem

ClixSense - klikajte za novce

SurveySavvy - zaradite na anketama

Zaradite uploadom i dijeljenjem datoteka!

Epinions.com - zaradite za vaše mišljenje!

Zaradite na e-Bayu

Zaradite prodajom na internetu

Zaradite na vlastitoj tražilici

Zaradite pisanjem bloga

Zaradite na informacijama (vlastiti web site)

Zaradite pisanjem članaka

Zaradite na fotografijama

Zaradite na vlastitoj e-knjizi

Kako zaraditi na Fiverru

Zaradite na nagradnim igrama

Zarada na kladionici - savjeti za kladjenje

Zaradite na Youtube-u

Honorarni posao u Hrvatskoj

Zaradite putem 060 broja

Kako do referala?


ZARADA ZA WEBMASTERE:

Studio4Web jeftini webhosting

Fortumo.com - Naplatite svoj sadrzaj preko SMS-a

Google AdSense program

Zaradite putem ClickBanka

SEO - Search Engine Optimizacija


Korisne stvari:

Paypal

AlertPay sustav naplate

Kako biti prvi na Google-u: besplatna e-knjiga

 

  GLASAJTE ZA NAS! HVALA :)

Glasajte za nas

http://besplatnestvari.net/yuweb/

Zarada kod kuće, honorarni posao2