Zarada kod kuće, honorarni posao
Online zarada na internetu - kako zaraditi kod kuće, honorarni posao
 
 
 

 

GLAVNA STRANICA

Preporučeni programi:

ClixSense
NeoBux
Epinions.com

Za webmastere:

Razmjena linkova
Fortumo - zarada SMS-om
Studio4Web
Google AdSense


Linkmarket exchange

sitemap

   

<--Natrag

Kako zaraditi na Fiverru

Fiverr zarada

Fiverr je jedan novi servis koji se bavi fenomenom takozvanog mikroposlovanja. Što je to?
Mikroposlovanje je novi oblik posla gdje neki čovjek obavi neki mali posao za određenog poslodavca i za to dobije naknadu. Poslodavac može raskomadati svoj posao na više djelova te tako unajmiti i više ljudi da mu odrade svaki dio. Ovaj način rada je odličan da upotpunite svoj budžet sa malim poslićima sa strane.

Kako započeti? Nakon registracije malo se upoznajte sa stranicom i načinom kako funkcionira. Poslovi na Fiverru se zovu giggs i svatko ih može napraviti onoliko koliko hoće. Poslovi koji su traženiji, poput recimo pisanja životopisa, privući će više klijenata od drugih.
Zarada na Fiverru leži upravo u tim poslovima. Nakon registracije i kreiranja vašeg profila za koji se potrudite da izgleda što profesionalnije bacite se na definiranje poslova. Kreirajte novi gig za koji mislite da će biti profitabilan, a pri tome pazite na ključne riječi jer se pretraga vrši po njima i tek prema njima će netko naći vašu ponudu.
Svaki korisnik će na svom profilu moći istaknuti i iskustvo koje posjeduje. Fiverr je jedna zajednica koja slijedi trendove pa će tako ljudi, kad skuže što je trenutno jako traženo, se profilirati i u tom poslu. Stoga morate biti jedinstveni, navesti vaše kvalitete i iskustvo te što vas razlikuje od drugih. Još jedna važna stavka je rok u kojem ste u mogućnosti ispuniti vašu obavezu. Ovo je bitno jer zahtijeva balans između posla na Fiverru i obaveza koje imate u svakodnevnom životu. Razumljivo je da, ako želite biti konkurentni, morate biti u mogućnosti izvršiti svoju obavezu u što kraćem roku, ali na kvalitetan način.

Vaš rad se ocjenjuje pa je stoga bitno ga obavljati kvalitetno i na vrijeme te se promptno javljati svojim klijentima. Vaši klijenti će vam ostavljati recenzije i dobra recenzija je najbolja reklama. Dobra recenzija, kratko vrijeme izvršavanja obaveza i puno klijenata koji se stalno vraćaju jamče solidan prihod! Ako se držite ovih načela u vrlo brzom roku možete postati kvalitetan igrač na tom tržištu. A najbolji djelatnici, u koje možete i vi upasti, se oglašavaju besplatno na naslovnoj stranici Fiverra tako da je do njih još lakše doći.

Što se tiče plaćanja svi poslovi na Fiverru koštaju jednako: 5 dolara. Od tih 5 dolara Fiverr uzme 1 dolar kao naknadu za posredništvo, a ostalih 4 ide vama. Isplaćuju nakon 14 dana na vaš PayPal račun tako da je on neophodan.

Fiverr internet posao zarada


Jedan od nedostataka na Fiverru je komunikacija između kupca i pružatelja usluga, odnosno vas. Tako recimo kupac može tražiti neku uslugu čija vrijednost premašuje navedenih 5 dolara. Vrlo je bitna komunikacija između vas i vaših klijenata kako bi se uspješno dogovorili ne samo o poslu, već i opsežnosti istog.
Na Fiverru se u roku par mjeseci može postati uspješan i zaraditi nekoliko stotina dolara te postati Featured korisnik. Ovo može biti ne samo posao sa strane nego i uspješan redoviti posao. 

REGISTRIRAJTE SE OVDJE

 

- RAZMJENA LINKOVA -

 

 

Programi za zaradu:

Neobux - zarada klikanjem

ClixSense - klikajte za novce

SurveySavvy - zaradite na anketama

Zaradite uploadom i dijeljenjem datoteka!

Epinions.com - zaradite za vaše mišljenje!

Zaradite na e-Bayu

Zaradite prodajom na internetu

Zaradite na vlastitoj tražilici

Zaradite pisanjem bloga

Zaradite na informacijama (vlastiti web site)

Zaradite pisanjem članaka

Zaradite na fotografijama

Zaradite na vlastitoj e-knjizi

Kako zaraditi na Fiverru

Zaradite na nagradnim igrama

Zarada na kladionici - savjeti za kladjenje

Zaradite na Youtube-u

Honorarni posao u Hrvatskoj

Zaradite putem 060 broja

Kako do referala?


ZARADA ZA WEBMASTERE:

Studio4Web jeftini webhosting

Fortumo.com - Naplatite svoj sadrzaj preko SMS-a

Google AdSense program

Zaradite putem ClickBanka

SEO - Search Engine Optimizacija


Korisne stvari:

Paypal

AlertPay sustav naplate

Kako biti prvi na Google-u: besplatna e-knjiga

 

  GLASAJTE ZA NAS! HVALA :)

Glasajte za nas

http://besplatnestvari.net/yuweb/

Zarada kod kuće, honorarni posao2